Spaarprogramma

Bij een abonnement van Wijnclub Cuvée geniet je niet alleen van heerlijke wijnen, maar spaar je ook elke maand voor de gaafste wijngadgets. Je krijgt namelijk bij elk abonnement een aantal oldskool zegeltjes.

Cru abonnement

3 ZEGELS PER MAAND

Premier Cru Abonnement

6 zEGELS PER MAAND

grand Cru Abonnement

12 zEGELS PER MAAND
Elke volle spaarkaart kun je gebruiken in de winkel van Wijnkoperij Platenburg voor de aanschaf van bijvoorbeeld Riedel glaswerk of het volgen van wijn masterclasses. En wat nog leuker is: bij al je wijninkopen in de winkel spaar je als clublid gewoon door! Bij elke 10 euro die je in de winkel besteedt, krijg je 1 zegel ter waarde van 0,50 euro.

Riedel Glaswerk

Wij vinden dat elke wijn het verdiend om uit een goed glas gedronken te worden. Alles voor de perfecte geur- en smaakbeleving. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met de Oostenrijkse wijnglasspecialist Riedel.
riedel
88 zegels
69 zegels
89 zegels
59 zegels

Le Club des Vins

Nadien de Visser van Le Club des Vins verkoopt in haar fanshop de meest coole hebbedingen die te maken hebben met wijn. Denk aan legpuzzels, landkaarten, boeken en kalenders. We hebben ze niet allemaal in huis, dus stuur ons wel even een berichtje waar je jouw zinnen op hebt gezet. Dan zorgen wij dat het gereed ligt in de winkel.
299 zegels
65 zegels
33 zegels
65 zegels
winkel

De Voedselbank

Genieten van heerlijke wijnen, bijpassende gerechten in mooi glaswerk. Dat wil toch iedereen. Maar helaas kán dit scenario niet voor iedereen. Veel mensen zijn afhankelijk van de dagelijkse steun van De Voedselbank.

Juist om die reden hebben we besloten om onze Wijnclub Cuvée aan hen te verbinden. Heb je dus genoeg shizzle in huis, maar wil je wel meesparen voor het goede doel? Dat kan dus! Bij elke 10 euro aan spaarzegels, maken wij 11 euro over aan De Voedselbank in Rotterdam.

Wil je meer weten over De Voedselbank in Rotterdam of je eigen steentje bijdragen door als vrijwilliger aan de slag te gaan? Check dan hun website.

Masterclasses

Wij van Wijnclub Cuvée raken het praten, lezen en leren over wijn nooit zat. Daarom zijn we ook super enthousiast over het organiseren van masterclasses. Hiervoor kun je als clublid je spaarkaarten gebruiken als (aan)betaling. 

Houd de agenda goed in de gaten voor de najaarsplanning!


Wijnclub Cuvée

is nu